DESPRE

Persoana din spatele brand-ului ESSAVE

Soție și mămică, instructor de echitație, investitor și iubitoare de noi provocări, Vanessa și-a dorit mereu să își creeze o afacere, un brand propriu, acel ceva care va aduce valoare celorlalți și va lăsa o amprentă în urma ei.
Acum 3 ani de zile a purtat o perucă pentru prima oară și a rămas fascinată de ușurința cu care putea obține o schimbare de look si de încrederea pe care i-o oferea acest accesoriu.
A observat în cele din urmă că există o lacună pe piața românească la capitolul peruci, dar mai ales din privința raportului calitate/preț. Mai mult, și-a dorit să poată împărtăși cu toată lumea beneficiile pe care le-a găsit în purtarea perucilor, iar deschiderea unei afaceri în acest domeniu s-a dovedit și o nouă provocare pe care o îmbrățișează cu drag.

“Cred că fiecare femeie are dreptul să se simtă frumoasă în fiecare zi și să aibă încredere în ea că poate cuceri lumea. Dacă pot contribui cât de puțin la acest lucru în viața unei femei, consider că mi-am îndeplinit scopul.”

Vanessa Ilie

Founder

Misiunea noastră

Născut din pasiune pentru frumos, brand-ul ESSAVE are misiunea de a oferi tuturor femeilor încredere în sine, șansa de a se simți frumoase în fiecare zi și posibilitatea unei schimbări de look rapide, ușoare și originale.

Despre producător

Cu o experiența de 10 ani în crearea perucilor sintetice și din păr natural, producătorul perucilor ESSAVE excelează în calitatea materialelor și a serviciilor oferite. Deține două fabrici pentru producerea perucilor și caută să creeze în permanență noi modele și să țină pasul cu noile tendințe. Fibrele folosite la perucile sintetice sunt de ultimă generație, originare din Japonia, rezultând un păr moale, care nu se încurcă și care imită părul natural extrem de bine.

Colaboratorii noștri

Daniela Grapă

Fotograf

Magia din spatele fotografiilor de produs și de prezentare a perucilor este creată de prietena noastră, Daniela.

Un om ce pune suflet mereu în tot ceea ce face, excelează în ședințe foto de tip fashion, life style, fotografii de produs, și nu numai. Îi iubim energia pozitivă pe care o emană la fiecare ședință!

O puteți urmări și contacta aici:

Alexandra Ticușan

Brand Ambassador

Pasionată de peruci, make-up artist și creatoare de “frumos”,  Alexandra este și modelul din spatele fotografiilor de prezentare a produselor.

Creează cele mai frumoase machiaje, inedite și pline de farmec, pe care le asortează mereu cu una din perucile ESSAVE, cu ținute și accesorii de la colaboratorii săi, dar mai ales cu starea de spirit.

O puteți urmări și contacta aici: