Întrebări frecvente

Spălarea perucii nu este un proces complicat, dar este de preferat să țineți cont de câteva aspecte. Spălarea se face în chiuvetă sau într-un lighean, unde lăsați peruca în apă călâie sau rece, în care ați dizolvat în prealabil șampon. Se clătește apoi sub jet delicat de apă. Pentru a păstra cât mai moale părul se poate ține din nou în apă cu balsam timp de câteva minute, urmând să fie clătită din nou. Se așează apoi pe un prosop pentru a elimina excesul de apă și se lasă la uscat pe un stativ pentru peruci.

Indicații mai detaliate veți primi la cumpărarea perucii.

Peruca se spală la nevoie, de obicei după aproximativ 30 de purtări sau 4-6 săptămâni.

Nu, părul va fi adunat sub fileu, unde este protejat. De aceea, perucile sunt o alternativă excelentă la orice schimbare de look. Comparativ cu o tunsoare nouă, decolorare sau vopsire, extensii sau intervenții cu placa de păr sau ondulatorul, cu o perucă părul tău va fi în siguranță!

Da! Perucile sunt create din fibre termorezistente de înaltă calitate, astfel că puteți folosi aparate de coafare, precum foehnul, placa de păr sau ondulatorul. De reținut că temperatura maximă permisă este de 180 de grade Celsius.

În plus, trebuie menționat că procesul de ondulare durează mai mult decât cu un păr natural, pentru că este nevoie să țineți buclele în forma dorită până se răcesc, însă coafura va dura mai mult.

Perucile sunt precoafate, ceea ce înseamnă că forma lor se păstrează chiar și după spălare sau după purtări multiple. O perucă ondulată va rămâne ondulată, iar una dreaptă, dreaptă.

Acest lucru poate fi în schimb afectat dacă folosiți aparate de coafat pentru a schimba forma ei originală.

Nu, perucile sintetice nu pot fi vopsite, indiferent de cât de calitative sunt fibrele din care sunt create.

Da, cu siguranță! Puteți oricând să modificați lungimea perucii la salon astfel încât să se potrivească mai bine cu fizionomia sau cu așteptările dumneavoastră.

La perucile cu breton chiar este necesar de obicei să ajustați lungimea bretonului, întrucât acesta vine mai lung.

Nu, dacă este creată din fibre speciale. Perucile ESSAVE sunt confecționate din fibre japoneze, termorezistente, de calitate premium, astfel încât perucile imita părul natural extrem de bine. Nu își va da nimeni seama că purtați perucă!

Nu ai găsit răspuns la întrebarea ta? Contactează-ne și te ajutăm cu mare drag!

Cupon gratuit

15 RON

Abonează-te la Newsletter și primești gratuit un cupon de 15 lei la următoarea ta comandă!

În plus, vei fi prima care află de reduceri sau de produse noi pe site!